fbpx

Snežana Prokić

 

Astrolog,  energetski psiholog, trener životnog razvoja i poslovnih veština, professional coach asocijacije European Coaching Association,NLP master, konsultant Porodičnih konstelacija (Order of love), regresoterapeut.

U svet coachinga ušla radeći na sebi. Suočavajući se sa ličnim životnim izazovima i preprekama, istraživala je načine za njihovo prevazilaženje. Radeći na sebi i svojim pozitivnim promenama, spoznala je koliko od nas zavisi naša sudbina i mogućnost da živimo život kakav priželjkujemo.To joj daje samopouzdanje i kredibilitet,i omogućava joj i da sa klijentom uspostavi spontan odnos ispunjen poverenjem.

 

 

Najčešći razlozi dolaska klijenata kod nje su:

  • izrada natalne karte, uporednih ljubavnih i poslovnih horoskopa,
  • želja da razumeju koja je njihova životna svrha, koji je smisao njihovog života, talenti i snage
  • želja da razumeju kako njihovi preci utiču na njihov život, i kako mogu svoj život da uzmu u svoje ruke isceljivanjem sećanja svojih predaka kroz Porodični raspored,
  • stres usled promene posla (unapređeni su, otpušteni su),
  • kad žele da promene posao (izrada Cva i priprema za intervjue),
  • potreba za poboljšanjem teških ili nerazumljivih odnosa (sa roditeljima, partnerom, decom),
  • želja da pronađu novog partnera i/ili oproste starom,
  • borba sa podsvešću u slučajevima kad im se okolnosti, događaji i ljudi ponavljaju, a oni nemoćni da objasne šta se dešava – strahovi, tuga, depresija, odlaganje promena, inertnost, negativna uverenja, okrivljavanja, krivice i griže savesti.

Astrologija (izrada natalne karte, uporednih ljubavnih i poslovnih horoskopa i godišnjih potencijala (solarni horoskop)), joj služi kao izvrsno dijagnostičko sredstvo koje pokaže koje su naše priče iz podsvesti, iz prošlosti, koje utiču na našu sadašnjost i budućnost, i kojima nemamo pristup. Takođe joj služi da pokaže i koje su naše snage, talenti i predispozicije. Pokaže nam zašto su neki odnosi baš takvi kakvi jesu, i kako na nas utiču, i gde je put i način za poboljšanje svih odnosa i načina na koji živimo život.

 

Uz pomoć  svoje jedinstvene Ljubiživot coaching metode (kombinacija metoda i tehnika sledećih naučnih pravaca:  NLPa (neuro -linguističkog programiranja), nehipnotičke regresoterapije, pathworka, porodičnih konstelacija (order of love) i energetske psihologije, ubrzava proces isceljenjasvih podsvesnih i svesnih sećanja na prošlost, kako bi poboljšali svoju sadašnjost i izmaštali najbolju verziju budućnosti, bez straha od neizvesnosti koji smo do tada imali - opterećeni pričama iz prošlosti kojih nismo ili jesmo bili svesni.

 

Iskrenošću, poverenjem u sebei klijente, darom slušanja, pisanjai jasnog i preciznog izražavanja, otresitošću, snagom, posvećenošću REŠENJU (boljitku), optimizmom i osnaživanjem klijenata, izgradila je svoju karijeru coacha od 2009.naovamo, tako da klijenti i svi koji je prate imaju poverenja u njui u svoj boljitak.

Najjačilični stav  je da bez akcije nema napredovanja. Kroz sva svoja izlaganja (seminari, radionice, gostovanja na TV, tekstovi i Live uključenja) šalje poruku onima koji je prate, da mi možemo da menjamo svoju sudbinu (do nas je), da ljudima treba podsticaj (MOŽEŠ TI TO) da bi krenuli kad se zaglave. Nema uspeha preko noći, treba VREME I SVAKODNEVNI TRUD.

Na lak i jednostavan način, objasni sve što klijentima treba da energiju u sebi i oko sebe iskoriste da radi za nas, ne protiv nas,  da je život igra i ples, koju jednom kad krenemo da plešemo, počnemo da uživamo u životu koji nam je dat.

Za kratko vreme (7-10 seansi) pomaže ljudima da u najvećem procentu PREOKRENU (POBOLJŠAJU)  pogled na život, sudbinu, ljudske odnose, prošlost, i da nauče kako sami sebi da pomognu i ne budu emotivno upleteni u stresne situacije u svom životu.

Gradi odnos sa klijentima koji je ličan i nije sveden samo na coaching termine – dostupna je klijentima za konsultacije i podršku i mimo coaching termina.

Ima dar da unese mir u rad sa klijentom, da klijenta opusti i ohrabri da se otvori sebi i da radi na sebi. To uspeva svojom smirenoću i adekvatnom blagom i spontanom komunikacijom,ali sa potpunim samopouzdanjem. To klijentu uliva poverenje, jer mu ne pristupa kao neko ko je superiorniji, već kao neko ko je sa njim u istoj ravni.

Klijenti shvate da je odgovornost za njihovu sreću u njihovim rukama i da njihova radost i uspeh zavise od njih. Bivaju motivisani da krenu na put promene, pre svega uklanjajuću prepreke koje ih danas sprečavaju da do sreće dođu sami sada i ovde, a potom i gradeći neke nove veštine i stavove koji im pomažu da žive život koji vole.

Sa svojim prijateljicama i koleginicama, Lolom Tomić i Snežanom Đurđić, osnivač je Udruženja Posvećenost radosti života,  i drže zajedno seminare, treninge i radionice.

Saljubavnim partnerom Brankom Isakovićem, drži radionice o poboljšanju muško- ženskih odnosa.

Sarađuje sa on line magazinima i portalima, gde objavljuje svoje tekstove i live uključenja, gostuje na TV.

Možete je pratiti na

fb: @snezanaprokiclifecoach  i @posvecenost,

sajtovi: www.ljubizivot.rs, www.posvecenost.com

Pogodaka: 2057

365 dana Ljubiživot izazova - KO SAM JA?

 Ovaj Vebinar je održan uživo 05.06.2018. godine, sada

možete investirati u sebe i pogledati snimak na platform, tako što ćete u bilo kojoj banci ili pošti uplatiti preko opšte uplatnice

 Naziv: Chill out

Ž.Zrenjanina 10, 21000 Novi Sad

Svrha doznake: 365 dana Ljubiživot izazova - KO SAM JA?

Iznos: 960,00 dinara

Br. Računa: 310 -8462 - 47  Poziv na broj nema 

Takođe možete investirati i putem interneta

pritiskom na dugme investirate u sebe preko PayPal sistema za 8 evra 

Uspešna komunikacija - Lek za odnose

 Ovaj Vebinar je održan uživo 12.06.2018. godine, sada

možete investirati u sebe i pogledati snimak na platform, tako što ćete u bilo kojoj banci ili pošti uplatiti preko opšte uplatnice

Naziv: Chill out

Ž.Zrenjanina 10, 21000 Novi Sad

Svrha doznake: Uspešna komunikacija - Lek za odnose

Iznos: 960,00 dinara

Br. Računa: 310 -8462 - 47   Poziv na broj nema

Takođe možete investirati i putem interneta

pritiskom na dugme investirate u sebe preko PayPal sistema za 8 evra 

 

Mars i Venera u ljubavnom razumevanju - Šta žene žele?

 Ovaj Vebinar je održan za 19.06.2018. godine, sada

možete investirati u sebe i gledati Vebinar,  tako što ćete u bilo kojoj banci ili pošti uplatiti preko opšte uplatnice

Naziv: Chill out

Ž.Zrenjanina 10, 21000 Novi Sad

Svrha doznake: Mars i Venera u ljubavnom razumevanju

Iznos: 960,00 dinara

Br. Računa: 310 -8462 - 47   Poziv na broj nema

Takođe možete investirati i putem interneta

pritiskom na dugme investirate u sebe preko PayPal sistema za 8 evra